Gij zijt schoon.   Ikke?   Ja, gij!
En ge moogt dat voelen ook.
Als ik 'pure portretten' zeg, dan gaat het over u. Wie gij zijt, da's wat ik op foto wil krijgen.
En gij zijt schoon, dus die foto's ook. Ah ja!
"
Ik zou het hem zó opnieuw vragen!
Andries weet gemoedelijk in te spelen op hoe je in elkaar zit en doet je enorm op je gemak voelen, zelfs als poseren niet meteen je ding is. Met zijn aanwijzingen bekom je echte pareltjes en krijgt je zelfvertrouwen een duw in de rug!
(Goele Dupont)
Er zit schoonheid in iedereen. Het is een huizenhoog cliché en tegelijk een basishouding waar ik écht in geloof. We hebben allemaal redenen om onzeker te zijn over hoe we er uitzien, wat we uitstralen, wie we zijn. En dan kan je een duwtje in de rug gebruiken. Iemand die je laat voelen/horen/zien dat je mooi bent, inside and out, zoals je bent.
In een pure-portretten-shoot gebeurt precies dát. Na een voorafgaande kennismaking trekken we de studio in of gaan we op locatie. Daar maken we foto's op jouw tempo, zonder standaard draaiboek of strakke timing. Ik kijk, geef je eerlijke en opbouwende feedback en stuur je waar nodig. Ervaring met poseren is uiteraard geen must. Geef mij maar échte mensen met een écht verhaal.
"
Andries is zo respectvol en warm en geeft ongelooflijk veel vertrouwen, weet de juiste dingen aan te brengen om je op je gemak te stellen. Hij geeft je ook de tijd en gaat samen op zoek naar de juiste beelden die voor beiden goed aanvoelen.
Het vulde mijn hart en ik wist dat we dit nog zouden doen!

Toen ik kanker had en mijn haar uitgevallen was, had ik graag een aandenken aan die moeilijke tijd en wou ik de mensen aantonen dat kaalheid niet iets is om je voor te schamen. Andries stelde mij onmiddellijk op mijn gemak en gaf mij het gevoel een “ster voor een dag” te zijn. De foto's overtreffen wat ik in gedachten had en hebben voor mij een zeer speciale betekenis. Soms ontmoet je de juiste mensen op de juiste tijd en plaats en dat was hier zeker het geval. Een echte aanrader, heel professioneel.
(Karin  -  bekijk de foto's en lees het verhaal)
Extra, Classic of Mini...
Welk pakket je ook kiest, mijn aanpak, persoonlijkheid en toewijding zijn dezelfde. Je kan dus gerust zijn, een verkeerde keuze is er niet!
Wil je nog wat meer weten over mijn aanpak of deze pakketten? Heb je een vraag? Wil je jouw shoot boeken?
Back to Top