Gij zijt schoon.   Ikke?   Ja, gij!
En ge moogt dat voelen ook.
Als ik 'pure portretten' zeg, dan gaat het over u. Wie gij zijt, da's wat ik op foto wil krijgen.
En gij zijt schoon, dus die foto's ook. Ah ja!
"
Andries weet gemoedelijk in te spelen op hoe je in elkaar zit en doet je enorm op je gemak voelen, zelfs als poseren niet meteen je ding is. Met zijn aanwijzingen bekom je echte pareltjes en krijgt je zelfvertrouwen een duw in de rug!
(Goele Dupont)
Er zit schoonheid in iedereen. Een cliché zo hoog als een huis maar ik geloof er écht in. Ge moet alleen wat verder willen kijken, uw blik verbreden.
Of ge nu meewarig grinnikte, ongemakkelijk gniffelde of 'hallelujah!' gilde als ge daarnet 'gij zijt schoon' las; gij (ja, gij!) verdient het om u goed te voelen, mooi, echt, interessant. En ik kan daarvoor zorgen.

We drinken een koffietje - of wat gij nodig hebt om op uw gemak te zijn - en we leren mekaar kennen. No worries, ik ben een sociale mens dus dat komt goed. Dan gaan we de studio in of op locatie en maken we foto's op uw tempo. Ik kijk, laat u doen of stuur wat bij, zoek naar wie gij zijt en vang dat op beeld. En zijt maar gerust: dat lukt, ook als ge nog nooit geposeerd hebt of 'niet op papier pakt'.
"
Andries is zo respectvol en warm en geeft ongelooflijk veel vertrouwen, weet de juiste dingen aan te brengen om je op je gemak te stellen. Hij geeft je ook de tijd en gaat samen op zoek naar de juiste beelden die voor beiden goed aanvoelen.

Toen ik kanker had en mijn haar uitgevallen was, had ik graag een aandenken aan die moeilijke tijd en wou ik de mensen aantonen dat kaalheid niet iets is om je voor te schamen. Andries stelde mij onmiddellijk op mijn gemak en gaf mij het gevoel een “ster voor een dag” te zijn. De foto's overtreffen wat ik in gedachten had en hebben voor mij een zeer speciale betekenis.
(Karin  -  bekijk de foto's en lees het verhaal)
Extra, Classic of Mini...
Welk pakket ge ook kiest, ik ben dezelfde en mijn drive is dat ook (hallo perfectionisme?). Ge kunt dus gerust zijn, verkeerd kiezen kan niet!
Back to Top