Ferme business hebt ge.   Vinde?   Tuurlijk da!
En een ferme business verdient ferme beelden.
Als ik 'boost je business' zeg, dan gaat het over uw ondernemersverhaal. Waarom ge doet wat ge doet, da's wat ik op foto wil krijgen.
En dat verhaal is straf, dus die foto's ook. Zijt maar zeker!
"
Persoonlijk en professioneel tegelijk.
Bij momenten verdwijnt Andries als het ware in de achtergrond waardoor hij de sfeer in je team perfect weet te vangen. Hij is ook niet bang om suggesties te doen en denkt graag mee na over wat je precies met je beelden wil bereiken. Niet enkel je team, maar ook setting en surroundings worden netjes in beeld gebracht, waardoor je hele bedrijf in de verf(/kijker) wordt gezet.
Hoe wil jij dat anderen je onderneming zien? Hoe zet jij je bedrijf in de kijker?
Degelijke en sprekende beelden spelen daarin een grote rol. Toch is het nog vaak iets waar weinig aandacht aan wordt besteed, zeker wanneer het over beelden van hét uithangbord van je business - jijzelf! - gaat. Dankzij de kwaliteit van smartphonecamera's kan je heel snel en eenvoudig zelf wat foto's maken om je website, social media of gedrukte communicatie te vullen. Maar net zoals je die zelfgeknipte coronacoupe uiteindelijk toch terug aan je kapper toevertrouwt, kan je het maken van je bedrijfsfoto's beter aan een professional overlaten.
In een boost-je-business-shoot gaan we samen aan de slag met het verhaal achter jouw onderneming. In een voorbereidend gesprek hebben we het over je drijfveren en ambitie, en over de meerwaarde die je aan je klanten wil bieden. Dat vertalen we vervolgens in beelden die je verhaal ondersteunen en uitdragen. Dat zijn in eerste instantie portretten, die desgewenst aangevuld worden met productfoto's, beelden van je vestiging, algemene sfeerbeelden, … . En staan jij en/of je collega's niet te springen om te poseren voor een fotograaf? Geen nood, we zorgen ervoor dat iedereen op zijn/haar gemak is en we zoeken samen naar wat werkt.
"
Als make-up styliste zie ik van aan de zijlijn Andries aan het werk - een intrigerend schouwspel. Zijn ene oog is gefocust op de techniciteit van zijn werk, het andere oog blijft op zijn model gericht. Die twee zaken brengt hij samen en dat levert sprekende beelden op. Elke keer opnieuw.
(An Cornelis - bien swAnjee)
Omdat elke ondernemer/onderneming anders is, andere noden en wensen heeft, werk ik graag een voorstel op maat voor je uit. Zo zijn we beiden zeker dat jij krijgt wat je nodig hebt, aan een correcte prijs.
Maak je zelf geregeld foto's voor je social media of website? Dan ben je zeker gebaat bij de 3 x 3 tips uit mijn workshop 'Betere fotografie in 1, 2, 3'. De cheatsheet met mijn tips bondig samengevat, krijg je hier gratis en voor niks!
Back to Top