Ferme business hebt ge.   Vinde?   Tuurlijk da!
En een ferme business verdient ferme beelden.
Als ik 'smoel' zeg, dan gaat het over uw ondernemersverhaal. Waarom ge doet wat ge doet, da's wat ik op foto wil krijgen.
En dat verhaal is straf, dus die foto's ook. Zijt maar zeker!
"
Persoonlijk en professioneel tegelijk.
Bij momenten verdwijnt Andries als het ware in de achtergrond waardoor hij de sfeer in je team perfect weet te vangen. Hij is ook niet bang om suggesties te doen en denkt graag mee na over wat je precies met je beelden wil bereiken. Niet enkel je team, maar ook setting en surroundings worden netjes in beeld gebracht, waardoor je hele bedrijf in de verf(/kijker) wordt gezet.
Hoe wilt ge dat anderen uw onderneming zien? Hoe zet gij uw bedrijf in de kijker?
Goeie beelden spelen daarin een grote rol. Dat hebt gij al begrepen, anders waart ge hier niet komen kijken. En ja, met uw smartphone kunt ge veel zelf fotograferen voor uw website of socials. Maar het interieur van uw zaak er écht goed op krijgen, is toch niet zo gemakkelijk, wel? En die selfie van op restaurant twee jaar geleden op uw about pagina, tja... .
Wat ik wil zeggen is: toen ge na de lockdowns terug naar de kapper kon, waart ge blij dat ge uw coupe weer aan een professional kon overlaten, toch? Awel, ik ben de professional die de smoel van uw business soigneert.
Smoel geven aan uw business, da's laten zien wie gij zijt en waarom ge doet wat ge doet. De persoonlijkheid en passie die ge in uw zaak steekt, die verkoopt en die moet ge dus laten zien.
Fotograferen begint daarom voor mij met babbelen. Over uw passie en ambitie. Over de waarde die ge aan uw klanten wilt bieden. En over beelden die uw verhaal ondersteunen en uitdragen. Voor ik mijn camera bovenhaal, weet ge perfect waar ge aan toe zijt. En zodra die lens op u gericht is, regisseer ik u zo veel of weinig als gij nodig hebt. Zodat gij op uw gemak kunt zijn en de beelden krijgt die ge nodig hebt. En ik ben pas tevreden als gij dat zijt, trust me.
"
De aanpak van Andries is heel professioneel. Vanaf de eerste mail is alles heel duidelijk en gestructureerd, wat het voor mij een heel aangename ervaring maakt. Ik wist exact waar ik aan toe was, nog voor de shoot begon. Tijdens de shoot stelde Andries mij enorm op m’n gemak, waardoor het ‘ongemakkelijke foto’s maken’ snel verdween.
Ik ben heel blij met het eindresultaat, en ik ben er zeker van dat ik de vele foto’s nog lang ga kunnen gebruiken!
(Arvid Van Tornout - bekijk de foto's)
Ge hebt al begrepen dat ik helemaal op uw maat werk. Geen vaste pakketten en tarieven dus, maar altijd een voorstel op maat. Zo zijn we zeker dat gij krijgt wat ge nodig hebt, aan de juiste prijs.
Maakt ge zelf geregeld foto's voor uw socials of website? Dan hebt ge zeker baat bij de 3 x 3 tips uit mijn workshop 'Betere fotografie in 1, 2, 3'. De cheatsheet met de samenvatting van mijn tips krijgt ge hier gratis en voor niks!
Back to Top