Toen ik met Arvid in contact kwam en zijn verhaal leerde kennen, voelde ik meteen mijn bloed sneller stromen. Selfmade man die uit pure passie na de uren een opleiding tot goudsmid gaat volgen, zijn hart verliest aan materiaal en ambacht, in bijberoep aan zijn avontuur start en uiteindelijk vol voor zijn droom gaat. Intussen heeft hij zijn handen meer dan vol met alle opdrachten - en terecht want zijn juwelen zijn stuk voor stuk... ehm... juweeltjes. Maar wanneer je met hem spreekt, voel je het meteen: die passie waarmee het verhaal ooit begon, die is er nog steeds. Meer nog: recent besliste hij om terug exclusief te kiezen voor het materiaal waarop hij verliefd is geworden. Goud en edelstenen, daarvoor moet je bij hem zijn.  -  Arvid Van Tornout

Arvids nieuwe website was de concrete aanleiding om een nieuwe set foto's te maken. Dus bespraken we samen welke beelden hij precies nodig had, deelde ik mijn ideeën over krachtige fotografie en planden we een shoot.
Creatief zoekend en met véél lachen vulden we meer dan de 2u die ik voorzien had. Maar wat wil je, als je twee creatieve mensen en hun passie samenbrengt? Ik wist toen ook al: dat wordt moeilijk kiezen en eindigen met een héél ruime selectie foto's.
Met die website komt het in orde, Arvid heeft weer een pak beelden om te gebruiken in zijn communicatie en ik ben een fijne klant en collega-zelfstandige rijker. Da's wat ze een win-win noemen zeker?
"
De aanpak van Andries is heel professioneel. Vanaf de eerste mail is alles heel duidelijk en gestructureerd, wat het voor mij een heel aangename ervaring maakt. Ik wist exact waar ik aan toe was, nog voor de shoot begon. Tijdens de shoot stelde Andries mij enorm op m’n gemak, waardoor het ‘ongemakkelijke foto’s maken’ snel verdween. Portretfotografie is duidelijk zijn passie! Ik ben heel blij met het eindresultaat, en ik ben er zeker van dat ik de vele foto’s nog lang ga kunnen gebruiken!
(Arvid Van Tornout)
Back to Top